LİDYA SARDES HOTEL TERMAL & SPA NEREDEDİR?

Lidya Sardes Hotel Termal & Spa, Ege bölgesinde, Manisa ilimizin Salihli ilçesindedir.

Salihli, İzmir – Ankara D300 karayolunun 90. Kilometresinde 96.600 nüfuslu modern bir ilçedir.


SALİHLİ’YE NASIL GİDİLİR 

İzmir ve Manisa’dan Salihli’ye her yarım saatte bir karşılıklı otobüs seferi yapılmaktadır. Ayrıca, İstanbul, Ankara ve Antalya’dan sabah ve akşam saatlerinde, doğrudan, karşılıklı sefer yapan otobüslerle Salihli’ye ulaşma seçeneği de vardır. Manisa – Denizli otobüsleri de Salihli’den geçmektedir.

İZMİR’ DEN,

Bornova’dan İzmir – Ankara (D300, E96) yoluna girecek misafirlerimiz Turgutlu, Ahmetli rotasını izleyerek sadece 90 km’lik bir yolculukla Salihli’ye gelebilirler. Lidya Sardes Hotel Termal & Spa, Salihli’nin hemen girişinde sağda, Kurşunlu vadisinin girişinde yer almaktadır.


İSTANBUL’ DAN KARAYOLU İLE GELECEKLER;

Yenikapı’dan Feribotla Bandırma’ya geçerek, Balıkesir, Akhisar, Gölmarmara üzerinden gelecek misafirlerimiz sadece 255 km araç kullanarak Lidya Sardes Hotel’e ulaşabilirler. Akhisar şehir merkezinden sola dönüp Gölmarmara’ya yöneldikten 66 km. sonra Salihli Lidya Sardes Hotel Termal & Spa’da olabilirsiniz.

Eskihisar’dan Yalova’ya geçerek Salihli Lidya Sardes Hotel’e gelecek misafirlerimiz, Yalova’dan sonra 372 km uzunluğundaki Bursa, Balıkesir, Akhisar, Gölmarmara, Salihli rotasını kullanabilirler.

 
ANKARA, DOĞU ANADOLU, ORTA ve DOĞU KARADENİZ’ DEN KARAYOLU İLE GELECEKLER;
Ankara’dan Salihli Lidya Sardes Hotel 493 km’dir. Ankara, Polatlı, Sivrihisar (D200, E90), Afyon (D260, E96), Uşak, Kula, Salihli (D300, E96) rotası sizi Lidya Sardes Hotel’e ulaştıracaktır.
 
DENİZLİ VE ANTALYA’ DAN GELECEKLER;

Lidya Sardes Hotel Termal & Spa, Denizli’ye 140 km, Antalya’ya 366 km mesafededir. Antalya, Korkuteli, Acıpayam yolundan Denizli’ye geldikten sonra, Denizli – İzmir istikametine yönelmeniz gerekmektedir. İzmir yönünde ilerlerken Sarayköy’ü geçer geçmez Buldan’ yol ayrımından sağa dönerek Buldan, Sarıgöl, Alaşehir yolunu takip edip Salihli’ye ulaşabilirsiniz. Bu yönden gelen misafirlerimiz için Lidya Sardes Hotel, Salihli’nin çıkışında solda yer almaktadır.


KONYA, KAYSERİ, ADANA ve GÜNEYDOĞU’ DAN GELECEKLER;

Konya, Afyon, Uşak, Salihli rotasını izleyerek ulaşabileceğiniz Lidya Sardes Hotel Termal & Spa, Konya’ya 466 km, Kayseri’ye 752 km, Mersin’e 804 km, Adana’ya 806 km, Gaziantep’e 1023 km mesafededir.


YURT DIŞINDAN;

Avrupa ülkelerinin pek çoğundan Uluslar arası İzmir Adnan Menderes Hava Limanına direkt uçuşlar mevcuttur. Diğer ülkelerden ise Uluslar arası İstanbul Atatürk Havalimanı üzerinden İstanbul’a, oradan da iç hat uçuşları ile İzmir’e ya da otobüsle direkt Salihli’ye ulaşılabilir.

HARİTALAR; (Haritaların büyük halini görmek için tıklayınız güzergahlara tıklayın.)